Prevčev rekord v vseh največjih medijih

Foto: Mirror.co.uk Peter Prevc, rekord Foto: 24sata.hr Peter Prevc, rekord Foto: Index.hr Peter Prevc, rekord Foto: b92.net Peter Prevc, rekord Foto: bbc.com Peter Prevc, rekord Foto: orf Peter Prevc, rekord Foto: bild.de Peter Prevc, rekord Foto: cnn.com Peter Prevc, rekord Foto: Marca.com Peter Prevc, rekord Foto: Lequipe.fr Peter Prevc, rekord
Z izjemnim poletom in novim svetovnim rekordom se je Peter Prevc znašel v novicah največjih svetovnih medijev. Tudi CNN, BBC se nista mogla izogniti njegovemu podvigu, kljub tekmam v La Ligi pa so slovenskemu junaku prostor namenili tudi v drugače povsem nogometni španski Marci. Kliknite na galerijo.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 16:38 15. Februar 2015.

    Pa še prav imaš. O Petru malo pri nas, o Tini pa kar naprej ... Naj že enkrat govorijo še …

  • 15:27 15. Februar 2015.

    Za Prevca so res slišali že vsi.<br />Razen pri nas ne vedo ali so slišali zanj, ker zelo malo poročajo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.