Prevelik za vaš mobilni telefon

Foto: EPA
Foto: EPA
Obiskovalci spletne strani zhowtime.com do posnetkov in informacij o Zlatanu Ibrahimoviću ne morejo dostopati prek mobilnih telefonov.
Oglej si celoten članek

Nedavno je na spletu zaživela spletna stran Zlatana Ibrahimovića, na kateri si lahko obiskovalci ogledajo vse gole, ki jih je v svoji karieri dosegel 34-letni napadalec Paris Saint-Germaina.

Ibrahimović pa ne bi bil Ibrahimović, če se ne bi spletna stran ponašala z vsaj eno posebnostjo, po kateri se razlikuje od prevladujočih in vse bolj razširjenih oblik posredovanja informacij.

Obiskovalci do vsebine spletne strani ne morejo dostopati z mobilnimi telefoni, kar je presenetilo marsikaterega navijača.

Vsakršen poskus se namreč konča s sporočilom. ''Zlatan je prevelik za vaš mobilni telefon.''

 

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.