Preživel tri teroristične napade

Foto: EPA
Foto: EPA
Branilec Manchester Cityja, ki igra na posoji pri turškemu Galatasarayju, je v desetih dneh preživel kar tri teroristične napade.
Oglej si celoten članek

Nogometaš Galatasarayja Jason Denayer se je v zadnjih desetih dneh mudil v treh različnih mestih, kjer je prišlo do samomorilskih napadov.

Neprijetna izkušnja se je začela 13. marca v Ankari, kjer je Galatasaray gostoval pri Genclerbirligiju. Po koncu srečanja je v bližini stadiona eksplodirala avtobomba.

V napadu je življenje izgubilo 37 ljudi, več kot 100 je bilo poškodovanih. Med smrtnimi žrtvami je bil tudi oče Umuta Buluta, ki si z Denayerjem deli slačilnico turškega velikana.

Drugi napad se je zgodil le šest dni kasneje v Istanbulu, tekma med Galatasarayjem in Fenerbahčejem pa je bila nato odpovedana.

A težav za komaj 20-letnega branilca s tem še ni bilo konec. Denayjer se je namreč udeležil reprezentančnega zbora belgijske izbrane vrste in v Bruslju doživel še tretji teroristični napad v dobrem tednu dni.

Nogometaš jo je v vseh treh primerih odnesel brez fizičnih poškodb, nedvomno pa je utrpel velik čustveni pretres.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.