Pri -17°C Tini peti čas treninga

Foto: Žurnal24 Fotografija pove, kako zelo mraz je v Aareju. Dodaten izziv za smučarke. (Foto:
Končalo se je SP v alpskem smučanju, a to še ne pomeni konec sezone. Naslednja postaja smučar je švedski Aare. Na prvem treningu smuka je Tina Maze v hudem mrazu dosegla peti čas.
Oglej si celoten članek

Alpske smučarke so v Aareju na Švedskem opravile s prvim treningom smuka. Najhitrejša, v izrednem mrazu okrog 17 stopinj pod lediščem, je bila domačinka Anja Pärson (1:44,65) pred olimpijsko prvakinjo Američanko Lindsay Vonn (+0,52) in Nemko Mario Riesch (+0,75). Slovenska šampionka Tina Maze je bila peta (+1,12), Maruša Ferk pa 22. (+2,68).

Aare bo konec tedna lahko že dal morebitne odgovore v zvezi z letošnjim bojem za veliki kristalni globus, kjer ima Riescheva 156 točk pred Vonnovo. V petek dekleta čaka superkombinacija, v soboto smuk in v nedeljo superveleslalom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.