Pri Chelseaju jezni na sodnike

Foto: EPA
Foto: EPA
Pri Chelseaju so bili po porazu s Tottenhammom (3:5) razočarani nad sojenjem. Mourinho sicer meni, da obstaja kampanja proti njegovemu klubu.
Oglej si celoten članek

Trener modrih Jose Mourinho je imel v zadnjih dneh veliko pripomb na sojenje v Premier League, nič kaj boljše volje pa ni bil tudi po porazu proti Tottenhamu. Portugalec je bil predvsem nezadovoljen zaradi agresivne igre nad Eden Hazardom.

"Ljudje v tej državi ljubijo nogomet, torej morajo imeti radi tudi Edena Hazarda. Tekmo za tekmo ga tekmeci udarjajo, a pri sodnikih nima prave zaščite. Zaradi tega bo morda zapustil to ligo. Gre za en, dva, tri, štiri, pet, 10 agresivnih prekrškov nad njim. Brcajo ga in brcajo, a vse to prenese," je Mourinho razočaran nad sodniškim kriterijem, ki ne zna zaščititi največje zvezdnike v angleškem nogometu.

Portugalski strateg je na zadnji tekmi očitno spregledal potezo Garyja Cahilla, ki je brcnil prvega zvezdnika tekme Harryja Kana in ga nato še pohodil. Mourinho je bil od prekrška oddaljen le nekaj metrov, zahteval pa je met iz avta za svoje moštvo.

 

Po porazu proti Tottenhamu Mourinho sicer ni želel komentirati nekaterih sodniških odločitev, saj naj bi se bal novih kazni. "Na televiziji in v časopisih se je o nas poudarjalo nekatere reči, kar pa je nepravično. Sodnik mora po mojem mnenju na tekmo priti s čisto glavo in vsako tekmo odsoditi na novo. Ne sme razmišljati o tem, kaj je nekdo naredil, ali pa ni naredil na prejšnjih dvobojih. Menim, da nam na zadnjih dveh tekmah niso dosodili dve čisti enajstmetrovki," je bil bolj pri volji za komentiranje John Terry. Pri modrih so najstrožjo kazen zahtevali po igranju Jana Verthongna z roko. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.