Pri Dallasu pripravili navdihujočo risanko o vzponu Luke Dončića (video)

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Vse skupaj je le začetek...
Oglej si celoten članek

Pri ekipi Dallas Mavericks, ki je redni del lige NBA zaključila na petem mestu Zahoda in jo tako v prvem krogu končnice čaka stari sovražnik iz lanske sezone, Los Angeles Clippers, komaj čakajo svojo priložnost za maščevanje za lanski izpad.

Luka je sicer lani odigral naravnost fantastično serijo, a sam preprosto ni mogel parirati eni najboljših ekip lige. Toda letos bi lahko bilo vse drugače, saj naj bi bil za končnico pripravljen tudi latvijski velikan Kristaps Porzingis, ki se je lani poškodoval sredi serije, predvsem pa je Luka letošnjo sezono odigral še na višjem nivoju, kot lansko.

Prav na predstavah svojega največjega zvezdnika gradi ekipa iz Dallasa svoj optimizem in entuziazem, kateri je razviden tudi po risanki, katero so o Luki Dončiću pripravili v klubu.

V risanki lahko vidimo Luko, kako kot otrok pridno trenira ter občuduje svojega idola Vassilisa Spanoulisa, kako se iz Ljubljane preseli v Madrid, kjer se začnejo nizati njegovi uspehi, ko v dresu Real osvoji Evroligo ter naziv MVP-ja lige, kjer se njegova evropska avantura tudi zaključi....

Toda, kjer se ena zaključi, se druga začne! Luka je nato izbran na naboru s strani Dallas Mavericks, s katerimi postane novinec leta, član idealne peterke lige, obenem pa premika meje mogočega. Postane najmlajši igralec meseca v zgodovini Zahodne konference, doseže največ trojnih dvojčkov pred dopolnjenim 22. letom v zgodovini ter se udeleži svoje prve tekme vseh zvezd.

Risanka pa se zaključi z napovedjo, da se je za tega Mavericka njegova prava avantura šele začela!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.