Pri F1 prisiljeni v nove korake

Foto: Epa Formula 1
Novi ukrepi vodilnih mož.
Oglej si celoten članek

Zaradi pandemije novega koronavirusa so preložene tudi dirke svetovnega prvenstva formule 1 za velike nagrade Nizozemske, Španije in Monaka. Mednarodna avtomobilistična zveza (Fia), vodstvo tekmovanja in prireditelji omenjenih dirk so se za preložitev odločili skupno, da bi zagotovili varnost in zdravje osebju, tekmovalcem in navijačem.

Dirke na Nizozemskem, v Španiji in Monaku bi morale biti sicer na sporedu 3., 10. in 24. maja. Kot pravijo pri Fii, bodo SP začeli po mesecu majo oziroma takoj, ko bo mogoče.

Že pred tem so odpovedali oziroma preložili štiri dirke: VN Kitajske, VN Avstralije, VN Bahrajna in VN Vietnama.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.