Pri Fisu našli rešitev za odpadli smuk

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Odpadli moški smuk iz Beaver Creeka bo na sporedu v Wengnu
Oglej si celoten članek

Organizatorji tekem svetovnega pokala v alpskem smučanju v švicarskem Wengnu bodo nadomestili odpadli smuk iz ameriškega Beaver Creeka.

Foto: Profimedia Beaver Creek

V Beaver Creeku bi namreč morali na začetku tega meseca izpeljati dva smuka in superveleslalom, a so vse tri preizkušnje zaradi neugodnih vremenskih razmer odpovedali.

Mednarodna smučarska in deskarska zveza Fis pa je v današnji izjavi za javnost sporočila, da bo prvi smuk na legendarni progi Lauberhorn na sporedu v četrtek, 11. januarja. Dan kasneje bo sledil superveleslalom, 13. januarja bo klasični smuk, za konec sporeda pa bo na vrsti še nedeljski slalom.

Foto: Profimedia Wengen

To sezono so organizatorji tekem moškega dela svetovnega pokala izpeljali zgolj dve od devetih preizkušenj. Odpadli so še uvodni veleslalom v Söldnu, dva smuka v Zermatt-Cervinii ter slalom v Val d'Iseru.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.