Pri francoskem prvoligašu odslej dva Slovenca

Foto: Profimedia Denis Petrić
Slovenski vratar ima nov klub.
Oglej si celoten članek

Francoski nogometni prvoligaš Nantes je potrdil, da se je okrepil s slovenskim vratarjem Denisom Petrićem. Enaintridesetletni Ljubljančan je podpisal dveletno pogodbo, pri Nantesu pa bo soigralec slovenskega reprezentanta Reneja Krhina.

Petrić je bil nazadnje član francoskega drugoligaša Guingampa, v Nantes pa je prišel kot prost igralec, saj se mu je konec junija iztekla pogodba.

Vratar je sicer celotno člansko kariero preživel v Franciji. Bil je član Auxerra, Carnouxa, Istresa, Troyesa, Angersa ter zadnji dve sezoni Giungampa. V francoski drugoligaški konkurenci je doslej odigral 148 tekem, na 53 dvobojih je svojo mrežo ohranil nedotaknjeno, v Ligue 1 je zbral 20 obračunov z eno tekmo brez prejetega zadetka, ima pa tudi 10 nastopov v francoskem ligaškem pokalu in enega v francoskem pokalu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.