Pri Gorenju Velenju potrdili okužbo

Foto: Profimedia RK Gorenje Velenje
Iz vrst rokometnega kluba Gorenje iz Velenja so potrdili okužbo z novim koronavirusom.
Oglej si celoten članek

Velenjčani bi morali v soboto odigrati obračun četrtega kroga 1. lige NLB proti Urbanscape Loki, a so se zaradi bolezni v ekipi preventivno odločili, da na gostovanje v Škofjo Loko ne bodo odpotovali. "Preventiva se je danes izkazala kot dobra praksa, ko so pri enemu igralcu potrdili okužbo s koronavirusom," so zapisali v izjavi za javnost.

Vsi igralci, ki so kazali znake okužbe, so danes opravili test na novi koronavirus, potrdili pa so en primer. Klub je o primeru potrjene okužbe obvestil pristojne organe, ki bodo odločali o postopku karantene za ostale igralce, so še sporočili. Do odločitve epidemiologov pa bodo igralci ostali v samoizolaciji.

Obenem je naslednja tekma Gorenja proti Dobovi, ki je na sporedu v soboto, 3. 10., odpovedana. V dosedanjem poteku sezone so velenjske ose še neporažene in imajo tri zmage na prav toliko tekmah.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.