Pri Kopru ostali brez trenerja

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Italijanski trener Rodolfo Vanoli je po štirih zaporednih porazih moral zapustiti klop Luke Koper.
Oglej si celoten članek

Vodstvo slovenskega nogometnega prvoligaša Luke Koper je danes prekinilo sodelovanje z italijanskim trenerjem Rodolfom Vanolijem, poroča uradna spletna stran kluba. Kanarčki so na zadnjih štirih prvenstvenih tekmah doživeli štiri poraze, kar je odneslo italijanskega strokovnjaka.

Začasno bo moštvo vodil Alen Ščulac, ime novega stratega pa bodo Koprčani objavili v prihodnjih dneh. Koprčani, ki so v minuli sezoni osvojili naslov podprvaka, po šestih odigranih tekmah zasedajo sedmo mesto na lestvici Prve lige Telekom Slovenije, doslej pa so zbrali šest točk.

Včeraj so Primorci v zaostali tekmi 2. kola izgubili proti ljubljanski Olimpiji z 1:2, v nedeljo pa jih v sklopu 7. kola čaka gostovanje v Novem mestu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.