Pri Mariboru v boj z nemškimi čeladami

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Pri slovenskem prvaku so se milo rečeno ušteli pri promoviranju tekme med Mariborom in Celjem.
Oglej si celoten članek

Pri mariborskem prvoligašu so jutrišnji dvoboj s Celjani, pomerila se bosta prvi in drugi na prvenstveni lestvici, poimenovali Bitka za Štajersko. Vse lepo in prav, če pri tem ne bi uporabili neposrečene fotomontaže - kapetan Marcos Tavares in soigralci so imeli na glavah čelade nemške vojske iz druge svetovne vojne. Po nekaterih burnih reakcijah na socialnih omrežjih so v klubu zamenjali fotografijo, ki je vabila na tekmo. 

V evropskem in svetovnem nogometu so sicer zelo pozorni na početja nogometašev, klubov in navijačev, ki so povezana z vojno, ki se je končala pred sedemdesetimi leti. Še pred kratkim je tako Uefa ostro kaznovala Hrvaško, ker so se na tekmi z Norveško razlelki klici "Za dom spremni", ki se povezujejo z ustaštvom. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.