Pri Olimpiji sveti v predoru

Foto: Žurnal24 rajgelj_kosarka13_sad_spo_070108_main
Union Olimpija je zabredla v krizo, iz katere že kar nekaj časa ne najde izhoda. Poleg slabega finančnega položaja igralcev strokovni štab in zaposlene skrbi tudi trenutno brezvladje.
Oglej si celoten članek
Tudi na KZS ga lomijo
"Nekdanjemu predsedniku Dušanu Šešoku sem dejal, da je najboljši predsednik, dokler ne najdemo boljšega in ga zamenjamo. Vendar zdaj predsednika nimamo. Položaj je zelo slab," meni Janez Rajgelj.

Začeti z ničle
"Sem zunaj Olimpije in vse je precej zamegljeno. Očitno to nekaterim ustreza. Škoda je, da se to dogaja," stanje v edinem slovenskem evroligašu komentira nekdanji direktor Janez Rajgelj, ki meni, da odstopa predsednika Dušana Mitiča in Jureta Ježa nista prinesla pozitivnega učinka: "S tem, ko sta odšla, nista za klub storila nič dobrega. Brezvladje traja že predolgo, pa tudi novi mojstri za vse, ki so pri Olimpiji tako pogosti, ne bi veliko rešili. Slab položaj bi bil verjetno čez nekaj časa le še slabši. Treba je začeti od začetka. Reči morajo biti čiste in poštene." Rajgelj je bil pred časom sicer znova med kandidati za novega direktorja, a so se stvari na tem področju zaustavile. V zadnjem času iz kluba ni nihče stopil v stik z njim.

"Naj vodijo drugi"
In kaj je treba takoj storiti? "Treba je dobiti nov upravni odbor (UO). Čim prej. Tega bi morali sestavljati povsem drugi ljudje, saj trenutni člani očitno niso uspešni. Nato bi predsednik in tisti, ki bi mu pomagali, morali potegniti ustrezne poteze. Za Olimpijo bi bilo najbolje, da bi v UO sedeli direktorji velikih in uspešnih podjetij, ki znajo voditi takšne reči. Menim, da je kar nekaj sposobnih ljudi, in tudi pri Olimpiji bi se dalo videti svetlobo na koncu predora. Verjamem, da je Slovenija sposobna preživljati takšen klub," pravi Rajgelj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.