Pri Realu počilo med legendama, Zidane miri: Vse smo uredili!

Foto: Epa ronaldo ramos
V zakulisju madridskega Reala sta se na bojni nogi znašla Cristiano Ronaldo in Sergio Ramos. Žogico umirja trener Zinedine Zidane.
Oglej si celoten članek

Francoski strateg ne klopi španskega velikana je pred derbijm z mestnim tekmcem priznal, da imata legendi Reala - Cristiano Ronaldo in Sergio Ramos - različna pogleda na trenutno stanje v ekipi, kar pa ne pomeni, da je med njima prisotna negativna energija.

"Oba nogometaša sta del klubske zgodovine. Zelo spoštujeta eden drugega in oba sta zelo inteligentna. Skupaj sta že dolgo časa, veliko sta osvojila. Morda se o čem ne strinjata, a to ni pomembno. Med Cristianom in Sergiom ni nobenih težav. Dobro je, da ima vsak svoje mnenje," je na tiskovni konferenci pred mestnim derbijem povedal Zidane.

Real bo v 12. krogu španske La Lige gostoval na stadionu Wanda Metropolitano, kjer mu bo nasproti stal mestni tekmec Atlético Madrid. Galaktiki so v 11. krogih osvojili 23 točk in zasedajo tretje mesto prvenstvene lestvice, Atlético je z enakim izkupičkom četrti.

Madridski derbi bo voda na mlin vodilni Barceloni, ki ima na vrhu lestvice osem točk prednosti pred kluboma iz prestolnice oziroma štiri pred drugouvrščeno Valencio.

Foto: Epa ronaldo ramos

Ronaldo in Ramos naj bi se v prvi vrsti sprla zaradi Ronaldovih opazk o klubski politiki. Portugalec je namreč prepričan, da so težave kraljevega kluba posredno povezane z odhodi Alvara Morate, Jamesa Rodrigueza in Pepeja.

Ronaldo je prav tako na trnih zaradi strelske suše. "Ne strinjam se s Cristianom. Menim, da je takšno mnenje oportunistično," je soigralcu zabrusil Ramos.

Še en indic, da med zvezdnikoma ni vse v najlepšem redu, je sledil nekaj dni kasneje, ko Ramos ni želel odgovoriti na vprašanje o Ronaldovi prihodnosti. "Ronaldo odhaja? Ne vem, vprašajte njega," je dejal.

Po navedbah francoskega stratega je vse to stvar preteklosti. "Uredili smo za zaprtimi vrati," je zatrdil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.