Pri Realu razmišljajo o Sarmi

Foto: EPA
Foto: EPA
Ker prihod Davida de Gee ni zagotovljen, Madridčani razmišljajo o vratarju Interja oziroma Tottenhama.
Oglej si celoten članek

Real Madrid že nekaj časa lovi podpis Davida de Gee. Ker ga želi Manchester United na vsak način zadržati, pa kraljevi klub razmišlja tudi o drugih opcijah, med njimi je tudi prvi vratar slovenske reprezentance Samir Handanović.

De Gea sicer še vedno ni podpisal nove pogodbe z Manchester Unitedom, ki bi mu na teden prinesla 200.000 funtov. Španec ima z "rdečimi vragi" pogodbo sicer sklenjeno do konca prihodnje sezone. Ker Realu grozi prepoved trgovanja v letu 2016, želi že v naslednjem prestopnem roku pripeljati De Geo. V kolikor to ne bo mogoče, Madridčani ne bodo čakali in se bodo podali v boj za podpis Handanovića ali Huga Llorisa.

Real bo torej v naslednjem prestopnem roku z vsemi topovi prišel po De Geo, za katerega je Louis van Gaal pred dnevi zatrdil, "da so mu ponudili ogromno denarja." United najbrž ne bo dopustil, da bo Španec prišel v zadnje leto svoje pogodbe, saj bi nato lahko odšel kot prost igralec, klub z Old Trafforda pa je zanj plačal krepko več kot 20 milijonov evrov.

Če bi De Gea odšel v Madrid, kamor ga vleče tudi njegovo dekle Edurne García Almagro, bi bil Lloris tarča Uniteda. V kolikor pa se to ne bo zgodilo, je poleg Llorisa na seznamu Reala le še Handanović, poroča The Telegraph.

In kaj bo z Ikerjem Casillasom? Dolgoletni vratar Reala je pred dnevi sicer dejal, da bi si želel ostati v klubu tudi, če ne bo prvi vratar. Vendar pa ga Angleži že nekaj časa povezujejo z odhodom v Arsenal, ki prav tako išče novega čuvaja mreže.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.