Pri visoki hitrosti v gledalce

V hudi nesreči na dirkališču Nürburgring je prišlo do tragedije, ko je enega od dirkalnikov na progi dvignilo, da je nenadzorovano poletel proti gledalcem.
Oglej si celoten članek

Nissan GT-R, za volanom katerega je bil 23-letni Jann Mardenborough, je bil eden od avtomobilov, ki so sodelovali na vzdržljivostni dirki. Na predelu proge je nissana v nekem trenutku na vrhu klančine pri visoki hitrosti dvignilo v zrak. Na bližnjem ovinku je najprej treščil v zaščitne gume, nato pa ga je odbilov v gledalce, ki so bili sicer za varnostno ograjo. Pri tem je bilo poškodovanih več ljudi, eden od gledalcev pa je umrl kljub hitremu posredovanju zdravniške službe.

Voznik avtomobila ni bil huje poškodovan. Dirko so prekinili. 

Še drugi posnetek:

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.