Pri zmajih nov organizator igre

Foto: ABA/Sutjeska/Foto MM
Foto: ABA/Sutjeska/Foto MM
Pred domačim prvenstvom je Union Olimpijo okrepil črnosgorski organizator igre.
Oglej si celoten članek

Pred začetkom košarkarske lige Telemach za prvaka je Union Olimpijo okrepil 27-letni in 192 cm visoki črnogorski organizator igre Nikola Pavlićević, ki je pred prihodom v Ljubljano nastopal za Sutjesko v ligi ABA.

Pavlićević, ki je v letošnji sezoni v ligi ABA imel povprečje 12,6 točke, 2,9 skoka in 2,3 podaje na tekmo, je z ljubljansko ekipo sklenil sodelovanje do konca tekmovalne sezone 2015/16. Leta 2008 je bil tudi del črnogorske U20 reprezentance na evropskem prvenstvu v Rigi. Med leti 2013 do 2015 je bil tudi na širšem spisku članske reprezentance.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.