Pričakan kot velika okrepitev, zdaj po treh katastrofalnih letih zapušča Barco

Foto: Epa
Foto: Epa
Andre Gomes je Barcelono za stalno zamenjal za Everton.
Oglej si celoten članek

Petindvajsetletni igralec sredine igrišča Andre Gomes je tudi uradno postal član angleškega premierligaša Evertona. Portugalec je na Goodison Parku kot posojen igralec Barcelone preživel že minulo sezono, ko je zbral 27 nastopov in zabil gol. V Evertonu so se odločili, da bodo od španskega velikana odkupili tega igralca.

Kot poročajo angleški mediji, je Everton s portugalskim nogometašem podpisal petletno pogodbo ob plačilu odškodnine v vrednosti 25 milijonov evrov.

Gomes je k Barceloni prestopil leta 2016 iz Valencie. Tedaj je njegova odškodnina znašala 35 milijonov evrov. Profesionalno kariero je začel pri Benfici. Z Barco je postal španski prvak in osvojil dva kraljeva pokala, s Portugalsko pa je leta 2016 slavil na evropskem prvenstvu v Franciji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.