Pričakovano: to je najboljši trener te sezone Premier League

Foto: Epa
Foto: Epa
Katalonski nogometni strokovnjak Pep Guardiola je prejel nagrado za najboljšega trenerja angleškega prvenstva premier league po izboru združenja nogometnih trenerjev (LMA), potem ko je Manchester City popeljal do petega naslova angleškega prvaka.
Oglej si celoten članek

Guardiola je popeljal City do pete ligaške krone v zadnjih šestih sezonah, klub pa v soboto čaka še finale pokala FA proti Manchester Unitedu in finale lige prvakov proti Interju teden dni kasneje.

"Sem v čudovitem nogometnem klubu in brez vse podpore, ki sem jo imel v času, ko sem tukaj, to ne bi bilo mogoče," je ob prejemu nagrade dejal Guardiola, ki je že tretjič osvojil to lovoriko.

Glavni tekmeci Guardiole v boju za nagrado LMA so bili Mikel Arteta iz Arsenala, Robert De Zerbi iz Brighton & Hove Albiona, Eddie Howe iz Newcastla, Vincent Kompany iz Burnleyja in Steven Schumacher iz Plymoutha Argyla.

Lani je nagrado prejel trener Liverpoola, Nemec Jürgen Klopp.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.