Pridržali več kot 100 navijačev Lazia

Foto: EPA
Foto: EPA
Po navijaških izgredih na tekmi nogometne evropske lige med Legio iz Varšave in Laziem iz Rima so poljske oblasti pridržale več kot 100 navijačev italijanskega moštva.
Oglej si celoten članek

Do izgredov je prišlo že pred četrtkovo tekmo, tekmo pa je z 2:0 dobil Lazio in se tako že uvrstil v naslednji krog tekmovanja.

Policisti so navijače aretirali, potem ko so jih ti začeli obmetavati s kamenjem in steklenicami. Ob tem je bilo poškodovano tudi osebno vozilo. Oblasti so že v urah pred tekmo aretirale 17 posameznikov iz Italije, saj so v njihovih hotelskih sobah policisti odkrili nože.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.