Prijatelj pand bo igral v Italiji

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Nekdanji zvezdnik lige NBA bo zaigral v italijanskem košarkarskem prvenstvu.
Oglej si celoten članek

Nekdanji košarkar iz severnoameriške lige NBA Metta World Peace je podpisal pogodbo z italijanskim Cantujem od konca sezone. Petintridesetletnik, ki je nazadnje igral za kitajski Sichuan Blue Whales in je zdaj znan kot Pandin prijatelj, bo najverjetneje debitiral v ponedeljek na prvenstveni tekmi proti Pistoi.

Ron Artest se je septembra 2011 preimenoval v Metta World Peace (Svetovni mir), pri tem imenu pa ni ostal dolgo. Med igranjem na Kitajskem se je lani vnovič preimenoval, tokrat v Pandas friend (pandini prijatelj).

Metta World Peace, The Panda's Friend oziroma Artest, je v ligi NBA odigral več kot 1000 tekem. Leta 2010 je z Los Angeles osvojil naslov prvaka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.