Prijateljem že razkril novi klub

Foto: EPA
Foto: EPA
Po poročanju velikega števila angleških medijev se je Jose Mourinho prijateljem pohvalil, da prevzema Manchester United.
Oglej si celoten članek

Jose Mourinho naj bi se svojim prijateljem že pohvalil, da bo v naslednjo sezono krenil kot trener Manchester Uniteda. Louis van Gaal bo po zapisih v angleških medijih ostal prvi mož na klopi rdečih vragov do konca sezone, nato pa ga bo zamenjal Mourinho. Pri Sunu sicer menijo, da ima Portugalec še vedno tudi resnega protikandidata. To naj bi bil Mauricio Pochettino, ki v tej sezoni izjemno uspešno vodi tottenham.

Neprepričljive predstave Uniteda na zelenici pa so se odrazile tudi na borzi. Največji delničarji kluba na sestanku, ki bo na sporedu jutri, ne bodo ravno zadovoljni. Za delnico kluba z Old Trafforda je trenutno potrebno odšteti le 9,61 funta, vrednost kluba pa se je tako v zadnjih dneh skrčila za kar 57 milijonov funtov. Vrednost delnic je najnižja od decembra 2012.

Velik razlog za to nosi tudi remi s Chelseajem, ki je povzročil, da je Manchester United zdaj šest točk oddaljen od mest, ki v naslednji sezoni prinašajo Ligo prvakov. Četa van Gaala za vodilnim Leicester Cityjem zaostaja za 12 točk.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.