Prijavil se je na NBA nabor, zdaj mora v zapor

Foto: Twitter Teshaun Hightower
Nadarjenemu ameriškemu košarkarju se je življenje v nekaj dneh povsem spremenilo.
Oglej si celoten članek

Enaindvajsetletni zvezdnik univerze Tulane Teshaun Hightower je obtožen umora, aretiran je bil v soboto. To se je zgodilo le teden po tem, ko je objavil novico, da se je prijavil na nabor lige NBA.

Po informacijah s policije je Hightower 8. aprila v Stockbridgu v zvezni državi Georgia ustrelil 24-letnega Devanteja Longa. Slednjega je policija v njegovem stanovanju še našla živega, a je nato umrl v bolnišnici. 

Teshaun Hightower je bil v soboto zvečer prepeljan v zapor okraja Henry County, pred tem so v njegovem prebivališču našli tudi orožje, ki je smrtno ranilo Longa. Poleg mladega košarkarja so bili aretirani še njegov brat Jeffrey Hightower, Kelvonie Burney, Tyreek Famer, Tobias Gresham in Antonie Gresham.

Hightower je dve sezone nastopal za Georgio, nato pa se preselil na univerzo Tulane v New Orleansu. Bil je prvi strelec ekipe Tulane Green Wave, v povprečju je na tekmo dosegal 15.9 točke.

"Želim se zahvaliti Bogu za priložnost, da lahko igram košarko. To je privilegij. Rad bi se zahvalil svoji družini, trenerjem in soigralcem, ker so vsak dan preteklega leta šli z mano v nove bitke. Hvala, Green Wave, ker si me sprejel v svojo prestižno družino," je še 18. aprila zapisal Hightower in napovedal udeležbo na draftu 2020.

"Ko smo izvedeli, da je aretiran, smo ga takoj vrgli iz našega košarkarskega programa," so v nedeljo sporočili z univerze Tulane.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 01:02 28. April 2020.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite –– B­r­ed­h­ot­.­C­om

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.