Prikrajšani tudi mladi nogometaši Olimpije

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Uefa odpovedala mladinsko ligo prvakov.
Oglej si celoten članek

Izvršni odbor Evropske nogometne zveze (Uefa) je po današnjem zasedanju sporočil, da je odpovedal mladinsko ligo prvakov za sezono 2020/21. Glavni razlog za odpoved tekmovanja so omejitve potovanj v času pandemije novega koronavirusa. V konkurenci 64 ekip na stari celini bi morala nastopati tudi ljubljanska Olimpija.

"Močno verjamemo, da morata biti zdravje in varnost ljudi prioriteta in, na žalost, moramo zaključiti, da pogoji za ponoven začetek UEFA Youth League v aktualnih okoliščinah niso doseženi. Posledično je izvršni odbor Uefe sprejel odločitev, da odpove 2020/2021 UEFA Youth League," so zapisali pri evropski nogometni zvezi.

"Našim mladim Zmajem iskreno čestitamo in obžalujemo, da ne bodo mogli nastopiti na tem velikem tekmovanju, ki so si ga priborili," pa so se odzvali pri Olimpiji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.