Primitivna poteza, zaradi katere je ponorel Mourinho

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Do tekme Chelseaja in Manchester Uniteda so le redki slišali za Marca Iannija, ki je na derbiju s svojim slavjem poskrbel za pravi škandal.
Oglej si celoten članek

Nogometaši Chelseaja in Manchester Uniteda so se razšli z neodločenim izidom 2:2, odlično tekmo pa je na koncu začinil incident, ko se je Jose Mourinho želel obračunati z Marcom Iannijem.

Pomočnik Maurizia Sarrija je namreč izenačujoči zadetek Rossa Barkleya nešportno proslavljal prav pred Mourinhom, na kar portugalski strateg sprva sploh ni odreagiral, toda na poti nazaj na klop je Ianni še nekaj gestikuliral in povedal Mourinho, kar pa je bilo dovolj, da je "The Special One" eksplodiral.

Mourinho je kar poletel proti Italijanu, toda pripravljeni redarji in varnostniki so uspeli preprečiti, da bi se dokopal do Iannija.

Kot vse kaže pa se je Ianni za svojo nešportno potezo Mourinho že opravičil, kar je Mourinho tudi potrdil v svoji prvi izjavi po tekmi:

"Po njegovem opravičilu sem mu povedal, da opravičilo sprejmem ter je vse skupaj že pozabljeno, če je njegovo opravičilo iskreno in ga misli resno. Tudi sam sem namreč napravil že dosti napak v svoji karieri."

Mourinho je še razjasnil, da se mu je za incident opravičil tudi strateg Chelseaja, ki mu je obljubil, da bo poskrbel za to situacijo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.