Primorca odhajata iz Olimpije

Foto: Nkolimpija.si/SPS
Foto: Nkolimpija.si/SPS
Ljubljanski nogometni klub Olimpija in Đorđe Ivelja sta sklenila dogovor o podaljšanju sodelovanja; srbski vezist je s prvoligašem podpisal novo pogodbo do 31. maja 2014. Đorđe Ivelja je v Ljubljano prišel poleti 2011, letos pa bo dopolnil 29 let in bo mladi ekipi zmajev dal prepotrebne izkušnje. Medtem pa Anej Lovrečič in Erik Salkić zapuščata klub.
Oglej si celoten članek

Dogovora s klubom za podaljšanje sodelovanja pa nista sklenila Lovrečič in Salkić, ki v prihodnji sezoni ne bosta več nosila zeleno-belega dresa. Vodstvo kluba je z obema pogovore opravilo že po koncu jesenskega dela prvenstva, Primorca pa sta izrazila željo, da bi športno pot nadaljevala v tujini, so sporočili iz Olimpije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.