Primož navdušil, na odru je imel posebno družbo

Foto: Epa
Foto: Epa
Slovenski kolesar ped končnim uspehom na dirki Pariz - Nica.
Oglej si celoten članek

Primož Roglič je dobil predzadnjo etapo na dirki Pariz - Nica in se tako znašel v enakem položaju kot pred letom dni. A lani je nato padel v zadnji etapi, pri lovljenju tekmecev porabil vse svoje pomočnike, samemu pa se mu nato ni uspelo vrniti v glavnino najboljših. Zmago je tako moral prepustiti Nemcu Maximilianu Schachmannu, sam pa padel na skupno 15. mesto.

Pariz-Nica Rogla tekmece 'na domačem klancu' strl 200 metrov pred ciljem

Slovenski as tudi zato ostaja previden pred zadnjo etapo, a zato veselje po prvi zmagi v sezoni ni bilo nič slajše. Na odru za zmagovalce je imel tudi posebno družbo, njegov sin Lev se je prešerno veselil očetovega uspeha. Ob besedi telemark je celo poskočil, prisrčno slavje pa je navdušilo uporabnike socialnih omrežij.

"Na odru v telemarku s svojim najbolj gorečim navijačem," je ob objavi posnetka zapisal športni novinar Vala 202 Igor Tominec.

"Moje trdo srce se je stopilo," pa je fotografijo Rogliča in sina komentirala angleška novinarka. "Zato pa ga imamo radi," je menil eden od kolesarskih navdušencev.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.