Roglič pred kronometrom zaostaja za 16 sekund

Foto: Epa
Foto: Epa
Nemec Andre Greipel (Lotto-Soudal) je v ciljnem sprintu dobil četrto etapo kolesarske dirke po Veliki Britaniji.
Oglej si celoten članek

Andre Greipel, član Lotto-Soudala, je dobil že drugo etapo ta teden. Drugo mesto je zasedel Italijan Sacha Modolo (Education First), tretji pa je bil Novozelandec Patrick Bevin (BMC Racing), ki vodi v skupnem seštevku s štirimi sekundami prednosti pred Avstralcem Cameronom Meyerjem (Mitchelton-Scott).

Slovenski predstavnik Primož Roglič (Lotto NL Jumbo), ki je skozi cilj prišel v času zmagovalca kot 59., je zadržal osmo mesto v skupnem seštevku. Pred četrtkovim ekipnim kronometrom, 14-kilometrskim vzponom od Cockermoutha do Whinlatterja, ima 16 sekund zaostanka za vodilnim.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.