Primožič med deseterico

Foto: EPA
Foto: EPA
Na kronometru za mladinski SP sta se dva Slovenca uvrstila v prvo dvajseterico.
Oglej si celoten članek

Kolesarji v konkurenci mladincev so na svetovnem prvenstvu v Dohi opravili z vožnjo na čas, dobro pa sta kolesarila oba Slovenca, predvsem Jaka Primožič, ki je osvojil deveto mesto, Nik Čemažar pa je bil 19. Svetovni prvak je postal Američan Brandon McNulty.

McNulty je za 28,9 km dolgo traso potreboval 34:42 minute. Drugo mesto je osvojil Danec Mikkel Bjerg, zaostal je 35 sekund, tretje pa Američan Ian Garrison z zaostankom 53 sekund. Primožič je zaostal 1:53 minute, Čemažar pa 2:42 minute.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.