"Pripravljena sem na dolgotrajen boj"

Foto: Twitter suarez navarro
Španska teniška igralka Carla Suárez Navarro je le nekaj mesecev po upokojitvi zbolela za rakom limfatičnega sistema.
Oglej si celoten članek

"Pripravljena sem na večmesečno terapijo. S pogumom in upanjem na to, kar prihaja. Iskrena hvala za vašo podporo," je svoje sledice nagovorila nekdanja teniška igralka, sedemkratna četrfinalistka turnirjev za grand slama.

Suárez-Navarrova je diagnozo sporočila v začetku septembra. "Zdravniki so pred nekaj dnevi odkrili, da imam limfom, Hodgkinov limfom. Čaka me šest mesecev kemoterapije. Trenutno sem v redu in mirna, pripravljena na vse. Potrpežljivost in samozavest sta bili moje vodilo skozi kariero. Nasprotnik ni lahek," je v športnem žargonu zapisala 32-letnica, ki so ji čim prejšnje okrevanje zaželeli številni kolegi in kolegice in sveta profesionalnega tenisa.

Foto: Epa carla suarez navarro

Carla Suárez Navarro je v karieri zabeležila 515 zmag na WTA Touru (515-341). Na lestvici bil najvišje na šestem mestu. Osvojila je dve turnirski zmagi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.