Prirejanje rezultata ne pride v poštev

Foto: EPA
Foto: EPA
Hrvaški selektor Slaven Bilić je pred današnjimi odločilnimi obračuni skupine C italijanski reprezentanci zatrdil, da se ni treba bati prirejanja rezultatov. "Mi smo športni ljudje, dostojni in častni," je povedal Bilić. Enako pa so zatrdili tudi na španski strani.
Oglej si celoten članek

Pred zaključkom tekmovanja v skupini C so se na italijanski strani porajale skrbi, da bi se reprezentanci Hrvaške in Španije dogovorili o sodelovanju in si z remijem zagotovili napredovanje v četrtfinale. Hrvaški selektor je takšna namigovanja takoj ovrgel in zatrdil, da Španci razmišljajo povsem enako. "Povedal bom samo eno stvar. Mi smo športni ljudje, dostojni in častni. Ne razmišljamo o dogovoru, ker ga tudi ne bo. Španci vam bodo povedali enako. Italiji ni treba skrbeti. Če se tekma konča z rezultatom 2:2, bo to zato, ker se bo tako zgodilo in ne zaradi prirejanja. Italija, lahko nam zaupate," je zatrdil Bilić.

Prandelli: "Nepredstavljivo je, da bi Španija priredila rezultat"

Cesare Prandelli je še eden v vrsti tistih, ki so že izključili možnost dogovora med Španijo in Hrvaško, ki bi Italijane lahko predčasno poslal domov. "Vse je odvisno od nas. Osredotočiti se moramo na tekmo. Nepredstavljivo je, da bi takšna ekipa, kot je Španija, ki svoj imidž gradi na igri in spretnostih, prirejala rezultat. Premagati moramo Irsko in imamo igralce za to," je povedal Prandelli.

Torres: "Namigovanja kažejo na pomanjkanje spoštovanja"

Foto: EPA Torres Španija Irska Gdansk Euro 2012 "Ni razloga, da bi govorili o tem. To kaže na pomanjkanje spoštovanja do Španije in Hrvaške. Že sama omemba izraža dvom v profesionalnost igralcev. Lahko zmagamo, izgubimo ali igramo izenačeno, ampak nobena ekipa ne bo prirejala. Zame to ne bi bil nogomet," je povedal Torres.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.