Prišel, videl, zabil: Drogba debitiral

Didier Drogba je na svoji prvi tekmi v turški ligi zadel po petih minutah na igrišču, potem ko je kot menjava v 63. minuti tekme debitiral v dresu Galatasaraya in zatresel mrežo na petkovem večernem gostovanju pri Akhisarju Belediyeju.
Oglej si celoten članek

Nekdanji napadalec Marseilla in Chelseaja, ki se je turškemu Galatasarayu februarja pridružil po neuspešnem odhodu h kitajskemu Shanghai Shenhuaju, je na turški zelenici debitiral v 63. minuti in po le petih minutah zatresel mrežo za vodstvo svojega novega kluba.

Dve minuti kasneje je bil Didier Drogba udeležen tudi v drugi gol "Gale", ko je po njegovem strelu zadel Burak Yilmaz. Po januarskem prestopu iz Interja je bil v postavi turških prvakov tudi nizozemski vezist Wesley Sneijder.

Akhisar je sicer znižal, a je Galatasaray zdržal za svojo 12. zmago v prvenstvu, s katero so za osem točk pobegnili mestnim rivalom Bešiktašu. Prihod Drogbe in Sneijderja je tudi izjemna napoved za tekme najtrofejnejše turške ekipe v Ligi prvakov, kjer se bodo v osmini finala z obema zvezdnikoma pomerili proti Schalkeju 04.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.