Prišla zadnja, v polfinale prva

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Prva polfinalistka zaključnega turnirja sezone za dekleta v Singapurju je Rusinja Svetlana Kuznjecova.
Oglej si celoten članek

V drugem nastopu je Svetlana Kuznjecova premagala Čehinjo Karolino Pliškovo, teoretično pa si je prvič v karieri mesto med štirimi najboljšimi priigrala po zmagi Poljakinje Agnieszke Radwanske proti Španki Garbine Muguruza.

Kuznjecova se je na turnir najboljših osmih igralk sezone uvrstila v zadnjem trenutku in to po tem, ko je nastop zaradi poškodbe odpovedala Serena Williams. Za osmo mesto je hkrati morala osvojiti turnir prejšnji teden v Moskvi. Dobro pripravljenost je najprej potrdila z zmago proti Radwanski, danes pa še v izenačenem dvoboju proti liškovi, ki je v prvem krogu premagala Muguruzo. O drugi potnici v polfinale bosta tako v zadnjem krogu predtekmovanja odločali Radwanska in Pliškova.

V rdeči skupini, ki bo nastopila v četrtek, ima Nemka Angelique Kerber dve zmagi, po eno imata Američanka Madison Keys in Romunka Simona Halep, brez pa je Slovakinja Dominika Cibulkova.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.