Prišli še Jeglič, Pavlin in Gregorc: risi popolni

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Potem ko je slovenska hokejska reprezentanca na prvih pripravljalnih tekmah z Italijo konec prejšnjega tedna nastopila še v močno pomlajeni zasedbi, se zdaj postava risov že polni s standardnimi člani. Danes so se pripravam v dvorani Tabor v Mariboru pridružili še Žiga Jeglič, Žiga Pavlin in Blaž Gregorc.
Oglej si celoten članek

V moštvo sta se vrnila tudi Robert Sabolič in Boštjan Goličič, ki sta manjkala na sobotni drugi tekmi; prvi je po nastopu na prvi tekmi z Italijo imel še klubske obveznosti v Nemčiji, drugi pa si je lažje poškodoval stegensko mišico. Kot so sporočili s Hokejske zveze Slovenije, je klubsko sezono že končal tudi Mitja Robar, ki pa se bo izbrani vrsti pridružil nekoliko pozneje.

Slovenijo v sklopu priprav na SP elitne skupine na Švedskem ta teden v torek in sredo čakata še dve tekmi s Kazahstanom, na obeh bodo predvidoma v postavi tudi vsi igralci, ki so se pripravam pridružili v ponedeljek. Obenem pa v Mariboru še vedno ostajajo tudi vsi hokejisti, ki so priprave začeli in odigrali prvi tekmi z Italijo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.