Prislužil si je 20.000 evrov kazni

Foto: Epa
Foto: Epa
Nastop v Londonu se mu ni izplačal.
Oglej si celoten članek

Poredni deček tenisa, Avstralec Nick Kyrgios, bo moral zaradi svojega vihravega značaja in nešportnega vedenja znova odpreti denarnico. Nadzornik ATP na turnirju v Londonu ga je zaradi dveh incidentov kaznoval s plačilom 20.000 dolarjev.

Štiriindvajsetletni Kyrgios, ki je bil prejšnji mesec diskvalificiran s turnirja v Rimu, ker je v navalu jeze zgrabil stol in ga zalučal po igrišču, si je prvi izpad privoščil v prvem krogu. Po neki sodniški odločitvi je najprej grozil, da bo zapustil igrišče, nato se je delal norca iz sodnika, pred zmago proti Špancu Robertu Carballesu Baeni pa je izgubljal čas in si čez ograjo ogledoval dvoboj na sosednjem igrišču.

Spor s sodnikom "Imaš en posel, to je avt ... in imaš smešno čepico"

V četrtek se je Kyrgios srečal z mladim Kanadčanom Felixom Auger-Aliassimom in izgubil s 5:7 v tretjem nizu. Ko mu je tekmec odvzel odločilni servis za zmago, je Avstralec zalučal lopar preko tribun z gledalci.

Kygrios se ni umiril niti na novinarski konferenci, kjer je sodnike obtožil, da imajo dvojna merila in da za svoje napake ne odgovarjajo oziroma niso kaznovani.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.