Prisrčna gledalka s svojo posrečeno reakcijo postala pravi hit US Opena

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Gledalko teniškega dvoboja na letošnjem US Openu sama igra ni preveč zanimala...
Oglej si celoten članek

Španec Feliciano Lopez od nekdaj velja za pravega ljubljenca ženskega dela teniških gledalcev, zato niti ne preseneča, da je na njegovih dvobojih visoko število predstavnic nežnejšega spola. Ena izmed njih je še posebej izstopala tekom dvoboja med Lopezom in Harryjem Fritzem v prvem kolu letošnjega US Opena.

Foto: Profimedia Feliciano Lopez

Tekom ene izmed pavz je namreč kamera ujela v kader omenjeno gledalko ter njeno prijateljico, medtem ko je bil v prvem planu Lopez, ki se je odločil, da je čas, da zamenja svojo preznojeno majico.

Prav ta trenutek pa je navdušil gledalko, ki je v naglici ter z navihanim izrazom na obrazu iz torbice potegnila telefon in si posnela preoblačenje španskega teniškega igralca.

Njeno reakcijo je posnela kamera, omenjena gledalka pa se je v trenutku znašla po vseh socialnih omrežjih ter postala pravi spletni hit.

Lopezu je sicer vzpodbuda nejžnejšega spola še kako koristila, saj je odigral odlično tekmo ter s 3:1 (3:6, 6:4, 6:3, 6:4) odpravil kar 33 mest višje postavljenega nasprotnika.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 08:27 28. Avgust 2019.

    da je potrebna , ji piše na očeh !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.