Pritožba Atletica romala na Cas

Foto: EPA
Foto: EPA
Atletico se ne strinja s prepovedjo, ki mu jo je naložila Fifa.
Oglej si celoten članek

Atletico Madrid je na krovno pritožbeno razsodišče Cas vložil zahtevo po umiku prepovedi podpisovanja pogodb, ki ga je klubu naložila Mednarodna nogometna zveza Fifa; za zdaj še ni znano, kdaj bo Cas odločal o primeru.

Na Casu v Lozani so sporočili le, da gre za formalni postopek vlaganja pritožbe, prisotni pa so bili odvetniki obeh vpletenih strani. Odločitve vsaj danes tako ni bilo, Cas pa še ni določil časovnega okvira obravnave primera.

Atletico in mestni tekmec Real, ki se bosta pomerila v polfinalu lige prvakov, sta dobila prepoved podpisovanja pogodb z okrepitvami za dva prestopna roka, ker so oboji nepravilno sklepali pogodbe z mladoletnimi igralci. Real je bil s svojo pritožbo uspešen in bo lahko letos poleti že iskal okrepitve, Atletico pa upa, da bo Cas to omogočil tudi drugemu madridskemu klubu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.