Priznali, da so si intervju izmislili

Foto: EPA
Foto: EPA
Hrvat Mario Mandžukić se je v soboto s soigralci pri Bayernu veselil naslova evropskega klubskega prvaka, hrvaške novinarje pa po tekmi zaradi izmišljenega intervjuja v italijanskem mediju šokiral in ni dal izjav.
Oglej si celoten članek

"Jaz sem najsrečnejši človek na svetu, za vas pa mi je prav vseeno. Zakaj bi vam kaj povedal?" je hrvaškim novinarjem po tekmi dejal strelec prvega gola za Bayern, ki je v velikem finalu Lige prvakov z 2:1 ugnal Borussio iz Dortmunda.

Mario Mandžukić je novinarjem dejal, naj se mu opravičijo, pa čeprav so mu poskušali dopovedati, da so si intervju izmislili Italijani in da oni nimajo s tem nič.

Pri hrvaškem Večernjem listu so se pri italijanskem Tuttosportu pozanimali, ali so si intervju res izmislili. Izvedeli so, da si je italijanski novinar pogovor sestavil iz zelo starih nepreverjenih izjav Maria Mandžukića za različne medije.

Zgodbo italijanskega Tuttosporta so povzeli nekateri tuji in hrvaški mediji, Mandžukić pa je intervju prebral pred tekmo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.