Priznani slovenski strokovnjak se je pridružil eni najmočnejših reprezentanc

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Bine Norčič bo sodeloval z norveškimi skakalci.
Oglej si celoten članek

Po osmih letih dela z ameriško skakalno reprezentanco, delno tudi kanadsko, se slovenski skakalni trener Bine Norčič seli na Norveško, poroča Sportal. Tam bo med drugim opravljal vlogo pomočnika trenerja Avstrijca Alexandra Stöckla.

Norčič z Norvežani sodeluje že dva meseca, uradno pa so vikingi ekipo predstavili šele v tem tednu. Glavni cilj sezone 2022/23 je jasen - kolajne na svetovnem prvenstvu 2023 prihodnje leto februarja v Planici.

Foto: Profimedia Smučarski skoki

"Moja naloga je pomoč na treningih norveške A-reprezentance, hkrati pa bom zadolžen za logistiko norveške A-ekipe in ameriške reprezentance, ki pa je ne bom treniral. Organiziral sem kamp v Planici, kjer bodo Norvežani trenirali po več letih. Od 5. do 10. septembra bomo trenirali v Sloveniji, pred tem pa bom še na tekmah celinskega pokala v Lillehammerju," Norčiča povzema Sportal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.