Prodali so me že vsaj tridesetkrat

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Brazilski čudežni deček Neymar je na novinarski konferenci zanikal, da naj bi v petek v eni od bolnišnic v Săo Paulu prestal zdravniški pregled in se že dogovoril za prestop v Real Madrid.
Oglej si celoten članek

Celotna saga o prihodu talentiranega Neymarja na staro celino je v preteklih dneh dobila novo poglavje. Brazilski in španski mediji so se v petek na veliko razpisali, da naj bi brazilski reprezentant v eni od bolnišnic v São Paulu prestal zdravniški pregled in se že dogovoril za prestop v Real Madrid. Že v ponedeljek pa je glavni igralec zgodbe vse skupaj demantiral in znova zatrdil, da nima namena zapustiti Santosa. Kot je dejal nadarjeni 19-letnik, je v petek res obiskal bolnišnico Hospital São Luiz, a iz družinskih razlogov in ne zaradi zdravniškega pregleda.

"Mediji so me prodali že vsaj tridesetkrat. Dokler bom tukaj srečen, nimam razloga, da bi odšel. Za mene šteje moje zadovoljstvo," je najstnik dejal na novinarski konferenci in nadaljeval: "Ne bom odšel v naslednjem prestopnem roku. Če bi bilo odvisno od mene, bi pri Santosu ostal še zelo dolgo. V teh govoricah ni resnice. Tukaj bom ostal in sodeloval na klubski stoletnici. Podpisal nisem ničesar, niti se nisem ničesar dogovoril."

Neymar je še enkrat več povedal, da je izjemno počaščen, ker se zanj zanimata tako Real Madrid kot tudi Barcelona, vendar priznal, da se boji morebitnega prestopa, saj ne verjame, da bi se pri katerem od španskih velikanov naigral. "Če pogledate ekipi Reala in Barcelone, so vsi zvezde. Niti v enem od obeh klubov ne bi dobil veliko priložnosti," je še dejal Neymar.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.