Prognoza je zaskrbljujoča

Foto: EPA
Foto: EPA
Portugalski superzvezdnik Cristiano Ronaldo bi lahko zaradi poškodbe kolena počival tudi od štiri do pet mesecev, poročajo nekateri španski mediji.
Oglej si celoten članek

Cristiano Ronaldo uživa v največjem reprezentančnem uspehu v njegovi karieri. Čeprav je v finalu utrpel poškodbo kolena in po četrt ure zapustil zelenico, so Portugalci kljub njegovi odsotnosti premagali favorizirane Francoze in si priigrali prvi naslov evropskega prvaka.

Portugalski zdravniki v Parizu so potrdili, da je Ronaldo utrpel poškodbo kolenske vezi, kar bi pomenilo, da bo z igrišč odsoten vsaj nekaj tednov.

Napadalec bržkone ne bo mogel zaigrati na tekmi evropskega superpokala med Real Madridom in Sevillo, ki bo na sporedu 9. avgusta.

A Ronaldova poškodba naj bi bila hujša, kot so sprva predvidevali, poroča spletna stran Managingmadrid.com. Enaintridesetletnik naj bi natrgal sprednjo kolensko vez, kar bi v najslabšem primeru pomenilo, da bo manjkal tudi do pet mesecev. 

Ronaldo po koncu finala ni obiskal bolnišnice, temveč se je s soigralci veselil naslova evropskega prvaka. Več preiskav bo opravil v prihodnjih dneh, ko bo postalo jasno, ali bo napadalec nared do 20. avgusta, ko se v Španiji začne nova sezona La Lige.

V najslabšem primeru bo izpustil kopico tekem državnega prvenstva in kar nekaj skupinskih obračunov Lige prvakov. Real Madrid je branilec naslova najprestižnejšega klubskega tekmovanja na svetu, Ronaldo pa najboljši strelec lanske sezone (16).

Portugalec se je v finalu Eura 2016 poškodoval v trčenju Dimitrijem Payetom. Ob igrišču ga je oskrbela zdravniška služba in z obvezanim kolenom je poskušal nadaljevati, a zaman.

Francoski reprezentant je zanikal, da je Ronalda poškodoval namerno, kot so mu to očitali nekateri portugalski navijači

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 14:08 12. Julij 2016.

    http://www.publishwall.si/Mike.1968./post/215108/ljubljeni-in-osovrazeni-c-ronaldo-kavc-analiza-xxiv

  • 13:03 12. Julij 2016.

    pismo,tut spat ne bom mogu.

  • 10:49 12. Julij 2016.

    Ja nisam odavde.<br /><br />prevod; Jaz nisem od tukaj.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.