Prometna nesreča nogometnega zvezdnika

Foto: Profimedia
Tako je svoj avtomobil nasadil nogometaš Bayerna.
Oglej si celoten članek

Nogometaš Bayerna Jerome Boateng je imel na poti v Leipzig, kjer je hotel obiskati svojega sina, prometno nesrečo. Na avtocesti je na na spolzkem cestišču izgubil nadzor nad avtomobilom in se zaletel v zaščitno ogrado. Pri tem je ostal nepoškodovan, na njegovem avtomobilu pa je nastalo za 25.000 evrov škode, je sporočil münchenski klub.

Po poročanju medijev je imel nogometni zvezdnik na svojem športnem avtomobilu nameščene poletne pnevmatike, ki niso bile primerne za vožnjo v danih razmerah. 

Prometna policija je sporočila, da je voznik zaradi tega prejel material o varnosti v prometu. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:24 1. April 2020.

    A ni v karanteni? Udarna novica... moje sožalje.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.