Protega: "Odprte vse možnosti"

Foto: Žurnal24
Zdaj že nekdanji športni direktor nogometašev Interblocka Nenad Protega bo za komentar počakal na pogovor s predsednikom Jocem Pečečnikom. Možnosti za sodelovanje še vedno so.
Oglej si celoten članek

"Do sestanka z Jocem Pečečnikom, ki ga bova imela predvidoma okoli 21. junija, ne dajem izjav," nam je po telefonu dejal nekdanji športni direktor nogometnega kluba Interblock Nenad Protega, ki bo po porazu v dodatnih kvalifikacijah za prvo ligo s Triglavom Gorenjska v prihodnji sezoni nastopal med drugoligaši.

Njegovo funkcijo je z junijem do nadaljnjega prevzel direktor kluba Janez Benčina. Protega pa očitno še ni izgubil upanja, saj bosta z Jocem Pečečnikom, ko se ta vrne iz tujine, opravila še en pogovor. "V tem trenutku so odprte še vse možnosti, da se dogovorimo. Do takrat pa ostajam v službi pri Interblocku," se je glasil kratek odgovor Protege.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.