Protestirali z avtomobilčki

Foto: PrtSc
Foto: PrtSc
Na Danskem so privrženci aktualnih prvakov na izviren način zaznamovali srečanje.
Oglej si celoten članek

V ponedeljek se je v Herningu pred 10.000 gledalci odvil derbi danske Superlige med domačim Midtjyllandom in aktualnim prvakom Københavnom, za katerega je še v jesenskem delu sezone igral slovenski reprezentant Benjamin Verbič.

Domači so slavili po preobratu (3:2) in se zadržali na vrhu lestvice, medtem ko Københavnu v letošnjem tekmovalnem obdobju ne gre tako dobro.

Toda mesto na prvenstveni lestvici ni bilo tisto, kar je tokrat zmotilo privržence kluba iz danske prestolnice. Srečanje v Herningu bi namreč moralo biti odigrano v nedeljo, a se je televizijska hiša, ki ima pravice za prenose Superlige, odločila obračun prestaviti na ponedeljkov večerni termin, saj je v sprva načrtovanem nedeljskem popoldanskem terminu predvajala dirko formule 1 za VN Bahrajna.

To je seveda prekrižalo načrte številnih privržencev Københavna, ki zaradi službenih obveznosti v ponedeljek niso mogli odpotovati na gostovanje.

Kaj si mislijo o preložitvi tekme, so pokazali že v prvi minuti obračuna proti Midtjyllandu, ko so na zelenico zmetali veliko majhnih dirkalnih avtomobilčkov. Zadeli niso nikogar, domači vratar je igrače odstranil z igrišča in tekma se je nadaljevala v normalnem ritmu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.