Proti favoritom za eno izmed kolajn

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Zadnja tekma. Slovenija nocoj proti evropskim podprvakom.
Oglej si celoten članek

"Vemo, da tudi oni še ne bodo razkrili vseh adutov. Pred polnimi Stožicami moramo pokazati pravi obraz, vendar pa prave tekme prihajajo na vrsto od srede,” pred tekmo s Francijo, ki se bo začela ob 20.45, pravi Jure Balažić. Slovenci so v pripravljalnem obdobju sicer dobili deset od 
11 tekem.

Na porazih se uči

“Gre za reprezentanco, ki spada med favorite za kolajno in bo zagotovo prišla v Slovenijo z velikimi apetiti. Kljub številnim zmagam se zavedamo, da pripravljalne tekme vendarle ne pomenijo veliko. Najpomembneje je, da še naprej dihamo kot ekipa ter na vsakem treningu in tekmi damo vse od sebe. Odigrali smo največ tekem med vsemi reprezentancami, kar je nekako popestrilo dolge priprave. Tudi visok poraz proti Srbiji nas ni potrl, saj iz poraza lahko včasih izvlečeš več kot iz zmage,” pa dosedanji potek priprav ocenjuje Nebojša Joksimović.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.