''Proti Sloveniji pričakujem pravo vojno''

Foto: EPA
Foto: EPA
Slovenski košarkarji se bodo nocoj ob 21. uri pomerili z reprezentanco Grčije. Gostujoči selektor Andrea Trinchieri je pred obračunom dejal, da pričakuje pravo vojno.
Oglej si celoten članek

Slovenska košarkarska reprezentanca je po zmagi proti Italiji le še korak oddaljena od uvrstitve v četrtfinale evropskega prvenstva v košarki.

Varovanci Božidarja Maljkovića se bodo na drugi tekmi drugega dela pomerili z reprezentanco Grčije, ki velja za eno izmed najbolj nevarnih ekip prvenstva.

''Igrajo umirjeno, ne izgubljajo žog in gojijo igro dolgih napadov. Vemo, kako močni so, zato bomo morali odigrati predvsem pametno, da bi lahko upali na zmago,'' je povedal Zoran Dragić, ki je proti Italiji dosegel kar 15 točk in 11 skokov.

Nevarnosti se zavedajo tudi v grškem taboru, kjer selektor Andrea Trinchieri napoveduje vojno. ''Proti Sloveniji pričakujem pravo vojno. Tekmo z malo koši in na to se moramo pripraviti. Slovenija igra čvrsto, agresivno. Dvorana bo polna, zato bo pomembna komunikacija. Proti Španiji je bilo lahko, ker je bila dvorana prazna in smo se dobro slišali. Na to se bomo morali še posebej pripraviti,'' je povedal Trinchieri.

EP v košarki, drugi krog, 2. kolo:

ob 21.00
Slovenija - Grčija

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.