Prvaki iz 2010 premagali mlade Slovence

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Mlajši člani so s porazom začeli drugi del evropskega prvenstva mlajših članov v Španiji. S 75:64 so bili boljši Francozi, ki so lani v tej kategoriji osvojili naslov evropskih prvakov.
Oglej si celoten članek

Slovenska izbrana vrsta mlajših članov je v Bilbau zabeležila še tretji poraz. Tokrat so bili od čete Rada Mijanovića boljši Francozi, sicer branilci naslova iz lanskega leta. Pri Slovencih je največ, 16 točk, dosegel Edo Murić, le točko manj pa je zabeležil še drugi košarkar, ki se bo poleg Murića pridružil članski izbrani vrsti – Klemen Prepelič. Slovence v nadaljevanju in boju za četrtfinale čakata še tekmi proti Latvi in Rusiji.

Razpored drugega dela tekmovanja:

1. kolo:
Slovenija : Francija 64:75 (9:18, 24:21, 13:15, 18:21)
Murić 16, Prepelič 15 Omić 10; Fournier 19, Mandy 14, Prenom 10,

Švedska : Črna gora 78:80

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.