Prvaki predstavili drese za novo sezono

Foto: SPS
Foto: SPS
V taboru nogometašev Olimpije so predstavili prvi komplet dresov za sezono 2016/17.
Oglej si celoten članek

Nogometaši Olimpije bodo v prihajajoči sezoni Slovenijo zastopali v kvalifikacijah za Ligo prvakov, v lov na elito pa se bodo Ljubljančani podali z novimi dresi.

Novo opremo so zmaji predstavili na družbenih omrežjih, pozirali so Miha Zajc, Aris Zarifović, Rok Kronaveter, Darijan Matić in Nejc Vidmar. Pri Olimpiji so zapisali, da dresi predstavljajo "Ljubljano - zeleno prestolnico Evrope".

V prihodnjih dneh bodo v taboru državnih prvakov predstavili še dva kompleta opreme, prvega v prevladujoči beli barvi, drugega pa v prevladujoči črni. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.