Prvi klub v polfinalu

Foto: Profimedia Mura
Znan je prvi udeleženec polfinala v slovenskem pokalu.
Oglej si celoten članek

Nogometaši iz Celja so levji delež na poti do uvrstitve v polfinale pokala Slovenije opravili na prvi tekmi, ko so pred domačimi gledalci premagali Muro s 4:0, na današnji povratni tekmi v Murski Soboti pa so pred 300 gledalci slavili z 1:0 (0:0). Edini gol na tekmi je v 56. minuti dosegel Edin Kesić.

V sredo bosta na sporedu še tekmi Krka - Aluminij (14.00) in Gorica - Triglav Kranj (17.15), prva tekma med Mariborom in Olimpijo pa bo zavoljo obveznosti mariborske ekipe v ligi prvakov na sporedu šele 11. novembra.

Aluminij in Krka sta se na prvi četrtfinalni tekmi razšla brez golov, Gorica pa je slavila v Kranju z 1:0.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.