Prvi koraki po hudem padcu na Kulmu

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Avstrijski smučarski skakalec, ki se je hudo poškodoval pred začetkom SP v poletih na Kulmu, že lahko hodi v vodi.
Oglej si celoten članek

Lukas Müller se je ponesrečil med testnimi poleti pred začetkom svetovnega prvenstva na Kulmu, kjer se je z naslovom svetovnega prvaka proslavil Peter Prevc.

Avstrijca so takoj po padcu prepeljali v bolnišnico, kjer je prestal operacijo. Nekaj časa je moral celo dihati s pomočjo aparatov. Prve napovedi niso bile najboljše, saj je 24-letnik utrpel zlom šestega in sedmega vretenca, zato je obstajala velika verjetnost, da bo ostal hrom od pasu navzdol.

Dva tedna pozneje je Müller sporočil, da čuti noge, kar mu je dalo ogromno upanja, da bi se lahko nekoč izvlekel iz tega nezavidljivega položaja. V naslednjih mesecih se je posvetil rehabilitaciji in slabe pol leta kasneje naredil prve samostojne korake v bazenu.

''Prvi (pravi) koraki. Zdaj je mogoče vse,'' je objavi posnetka pripisal Müller.

xxx

 

Na nagradno igro se prijavite TUKAJ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:31 1. Junij 2016.

    Super novica Lukas, upam, da čim preje okrevaš in se še kdaj spustiš po skakalnici

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.